ELAZIĞ / BASKİL - Büyükpınar İlkokulu

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda yapılan tören ile kutlandı.

Ekm

İlimiz Merkez Vali M. Lütfullah Bilgin İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri okulumuza kitap desteğinde bulundu. Kitaplar okulumuza teslim edildi.

Ekm

Eğitim Bir Sen Elazığ Başkanı İbrahim BAHŞİ ve sendika yetkilileri okulumuzu ziyaret ettiler.  Okul Müdürümüz Yavuz ÇİÇEK ve Müdür Yardımcımız Eyüp KORKMAZ'dan okulumuz hakkında detaylı bilgi  aldılar.

Eyl

Baskil İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Oktay KARAYIL ve ilçe milli eğitim çalışanları okulumuzu ziyaret etti.

Ağu

01.01.2008 tarihinden itibaren okulumuzda görev yapan sınıf öğretmenimiz Uygar HALİSDEMİR'in tayini çıktı. Tayini çıkan öğretmenimiz 27.08.2021 tarihi itibariyle okulumuzdan ilişiğini kesmiştir.

Tem

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı 2 Temmuz 2021 Cuma günü karnelerin verilmesiyle sona erdi. Okulumuzda karne heyecanı yaşandı.

Nis

4 Mart 2021 tarihinde Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere havalanan askeri helikopter düşerek kaza kırıma uğramıştı. Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korg. Osman Erbaş ve 10 askerimiz şehit olmuştu. Şehit askerlerimiz anısına okulumuzda fidan dikimi gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinliği yapıldı.

Nis

Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi. enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvuran okulumuz belge almaya hak kazandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Kutlamalarda çeşitli dans gösterileri, şiir okuma ve birçok alanda yarışmalar yapıldı.

Kas

10 Kasım 1938 günü saat 09.05´te yaşamını yitiren, Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk bu yıl da her yıl olduğu gibi özlemle anılacak.

Mrt

Etkinlikler kapsamında; Saygı Duruşu, İstiklal Marşı, günün anlam ve önemini belirten konuşma, oratoryo gösterisi, video sunumu ve öğrencilerden şiir dinletisi yapıldı.